GRATIS VERZENDING VANAF €75,-

Blog 1 l Welkom

Gepubliceerd op 16 juni 2021 om 13:10

Vroeger als tiener wou ik echt zo graag alle merken wat iedereen aan had, en dan was het dat kleine labeltje wat het dan maakte dat iedereen zei 'wauw' heb je nou een broek aan van dat merk…

 

Nu tegenwoordig merk ik dat me dat totaal niks meer doet. Ik hou echt van die winkeltjes die niet meteen iedereen kent en waar de sfeer dus lekker rustig en gezellig is, dat de kleding nog een beetje uniek is en zelf samen gestyled is.

 

Ik heb altijd wel een beetje mijn vaste winkels waar ik snel naar toe ga maar dan merk ik wel de continuïteit in mijn kledingkast.

Daar wil ik wel een beetje van af, kleding dragen die je niet meteen op het oog zou kiezen maar dat als je het aan hebt je echt denkt 'wauw' dit staat me eigenlijk super goed!. Dat is ook wel het leuke van shoppen toch?!

 

De plaats Epe ken ik goed, ik ben zelf geboren in Heerde en om echt te shoppen voor mij als kind gingen we dan best vaak naar Epe toe.

Maar nu ik zelf in Zwolle woon ben je toch snel geneigd om dan even door de Diezerstraat te struinen op zoek naar kleding. 

Tot dat ik eigenlijk met een vriendin een keer mee ging naar Epe, gewoon om even lekker te ontspannen en een lunch te pakken op een terras. 

 

We liepen de Veluwepoort door en zag ik dus ineens een nieuw winkeltje, of in ieder geval een nieuwe winkel voor mij. En dat was dus MOON. 

Eigenlijk heb je dan vaak al als je de etalage ziet (tenminste ik wel) dat je weet van oké: dit is een winkel met mijn smaak. 

Daar begint de eerste indruk ook al mee: hoe ziet de etalage er uit en heeft iemand hier aandacht aan besteed om hiermee op te vallen. 

Dat was hier zeker het geval. Eenmaal binnen zag ik eigenlijk meteen dat dit helemaal mijn style was. 

De stapel kleding in mijn hand werden groter en groter.. en ready om te gaan passen. Ik liep met een goeie stapel de winkel uit!

 

Ik heb zelf altijd wel direct met kleding: dit was een goede koop, een koop omdat je zin had om iets te kopen of dat je dacht ja dit ga ik wel aan doen. In mijn kledingkast is dit een mix.. 

Impulsieve aankopen zijn mega leuk hoor alleen draag ik ze dus niet, de kaartjes zitten er zelfs nog aan.

 

Het is soms een kwestie van durven, dat is hoe ik het zie. Iedereen heeft soms een bepaalde outfit waarvan je denkt, hmm ik weet het niet zo goed of dat je bezig bent met wat andere mensen er van zullen denken en vinden. Ik leer daarin steeds meer los te laten! Ik vind iets mooi en als je zo denkt straal je dat ook uit! 

Ik heb bijvoorbeeld veel van die flair broeken, iets wat mijn vriend vreselijk vind vooral als ze een bepaalde print hebben.. 

Eerder dacht ik dan nou laat ik het dan maar niet aan doen want dan vind hij me misschien wel niet mooi! Maar nee daar ben ik overheen ik trek aan wat ik leuk vind en waar ik me comfy in voel!

 

Mijn kledingstyle is ook wel echt veranderd, waar ik 3 jaar geleden nog met crop tops liep en korte broekjes is dat nu wel even anders. Ik ben 20-02-2020 bevallen van onze zoon Luca. In mijn zwangerschap vond ik het soms heel lastig dat me lichaam veranderde en dat voor je eigen gevoel kleding niet leuk zit. Ben van mening dat het wel verschil maakt of je in de winter of de zomer zwanger bent. In de zomer kan je leuke jurken aan of een lange rok over je buik. De winter is daarin toch de zwangerschapsbroeken en shirts! Maar ik heb een goede zwangerschap gehad met de gebruikelijke kwalen.

 

En dan de eerste keer dat je na je bevalling gaat shoppen, je gaat er toch anders over nadenken. Je ziet kleding waarvan je denkt ja, dat ga ik echt niet meer aan doen, maar ieder zijn eigen style! Gelukkig ook maar :)

 

Daarin vind ik MOON gewoon heel fijn, ik weet dat ik daar de goede lengte vind qua jurkjes en rokjes en dat ik me hier goed bij voel. Ik ben groot fan van het merk My Jewellery en MOON heeft een Shop in Shop van My Jewellery. Dus ze verkopen daar de leukste sieraden en kleding. Zeker de moeite waard om eens gezellig een kijkje te nemen daar!

 

Keer op keer kom ik hier en kan ik de winkel niet verlaten zonder iets te kopen. Ook steeds meer vriendinnen en kennissen van mij gaan naar deze winkel en dat vind ik zo leuk!

En nu ik deze blogs mag gaan schrijven kan ik nog meer mensen enthousiast gaan maken. 

 

Be continued.. 

 

Geschreven door: Annemee Lohuis

Instagram: @annemeeee

 

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Natalja Mosman
7 maanden geleden

Ontzettend leuk geschreven. Dankzij Annemee behoort Moon ook tot een van mijn favoriete winkels. Ga zo door. Ben benieuwd naar de volgende blog.

Michelle De Weerd
7 maanden geleden

Jeetje Ann, wat leuk geschreven! Super!