GRATIS VERZENDING VANAF €75,-

Blog 1 l Bloemenprint HOT or NOT?

Gepubliceerd op 9 juli 2021 om 16:00

Op dit moment zie je eigenlijk in elke kledingwinkel die je binnenloopt wel een overvloed aan items met bloemenprints; jurkjes, topjes, blousjes, allemaal in een verschillende bloemenprint.

 

Zo ook in de winkel waar ik met mijn vriend naar binnen liep om wat leuke zomerkleding te scoren. Mijn oog viel op een leuk, zomers, blauwgekleurd jurkje met witte bloemetjes. Aan het gezicht van mijn vriend zag ik meteen dat hij een andere mening had dan ik. “Nee, dit vind ik niks die bloemenprint. Dat vind ik nou écht ouderwets”, zei mijn vriend. Vol verbazing heb ik het jurkje weer terug gehangen en ben ik maar aan de bloemenprints voorbij gelopen. 

 

Later ben ik er nog over gaan nadenken, zijn bloemenprints dan écht ouderwets? Ik vroeg me af of meer mensen er zo over dachten of dat mijn vriend gewoon een slechte smaak in kleding had. Wanneer ik een beetje begon rond te vragen kwam ik er achter dat het niet persé alleen de slechte smaak van mijn vriend was. Het was de slechte smaak van het grootste deel van de mannen! De vrouwen waren het grotendeels dan wel weer met mij eens, bloemenprints kunnen ook écht wel heel leuk zijn. 

 

In sommige gevallen moet ik de mannen gelijk geven… Er zijn bloemenprints die ook mij doen denken aan mijn oma’s bloemetjesgordijn.

Maar een tijdje geleden kocht ik een té gek blousje (die ik op de foto aan heb) bij MOON en heb ik er geen moment over getwijfeld of dit misschien meer iets voor mijn oma was. Het is lastig uit te leggen maar het ligt echt aan de soort bloemenprint, het kleurgebruik en de manier waarop je het styled, dat het verschil maakt tussen een ouderwets bloemetjesgordijn en een vrolijk hip kledingstuk. En zeg nou zelf, zo’n bloemenprintje maakt je toch gewoon meteen vrolijk?! Dus als je het mij vraagt; tijd om de bloemetjes buiten te zetten en je kledingkast op te fleuren met wat kleurrijke bloemenprints. 

 

Liefs, Nienke


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.