GRATIS VERZENDING VANAF €75,-

LEVERTIJD & VERZENDEN

 

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen dinsdag t/m vrijdag vóór 16.00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Verzendkosten

- Gratis bestelling ophalen in de winkel
€ 4.95 voor overige bestellingen -> Bestelling boven de €75,- = gratis verzenden.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. De bestelling wordt afgeleverd op het adres welke u als factuuradres heeft aangegeven.

Voorraad

Helaas kan het een keer voorkomen dat de voorraad van de webshop en de winkel net langs elkaar heen lopen. Mocht dit het geval zijn dat u net een bestelling geplaatst heeft en dat het artikel  ook verkocht is in de winkel:  Krijgt u bericht van ons, en wordt het geld op uw bankrekening teruggestort.