GRATIS VERZENDING VANAF €75,-

RETOURNEREN & RUILEN

 

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst het artikel te retourneren.

 

Let op:

Accessoires en tassen nemen wij NIET retour.

Artikelen uit de sale nemen wij NIET retour.

 

U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Onder de pagina vindt u het betreffende retourformulier, print deze uit en vul het volledig in. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

  • Alle kaartjes aan het item zitten
  • Item niet gedragen of gewassen is
  • Geen make-up vlekken op het item zit
  • Het artikel binnen 14 dagen bij ons binnen is

 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Product ruilen

Wilt u uw product ruilen? Dat is geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@moonepe.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product + nieuwe verzendkosten. Langs komen in de winkel mag ook altijd. Mocht het juiste artikel op voorraad zijn, is het geen probleem het om te ruilen.

 

Gegevens winkel:

MOON

Sternpassage 15

8161 HP Epe

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Retourformulier

 

RETOURFORMULIER MOON
Word – 14,2 KB 65 downloads